Koža za odmor: Talasna faux bob | BA.inspinre.com
Brendovi

Koža za odmor: Talasna faux bob

Koža za odmor: Talasna faux bob

Želim da testiraju novi izgled ove sezone, bez zapravo ronjenje do kraja? Nema problema! Wavies može stvoriti lažni bob frizure kad god žele, a to je nosio Hilary Swank na crvenom tepihu je savršen odmor frizura za bilo koje stranke, bilo da pokušavate impresionirati šefa ili dečka!

VIŠE: Curly odmor frizure ili Kinky odmor frizure

Valovita Faux Bob Updo to Impress

A faux bob ne bi trebalo da traje dugo da radim, ali budite sigurni da imate figaro, za zaštitu od toplote, Bobby igle i lak za kosu na ruci prije nego što počnete.

Također je korisno za početak na samo opran kosu. Budite sigurni da postavite svoj lokne najbolje što možete prije nego što počnete ko-pranje u tušem i pomoću patka račun klipova tokom procesa sušenja.

  1. Start na krajevima kose, sekcionisanje svoj valovi off u tri ili četiri dijela. Vaš valova će vam pomoći da odlučite količinu kose u odjeljku. Budite sigurni da ne ometaju uvijanje obrazac.
  2. load...
  3. Povucite kosu do željene dužine, negdje oko nap vrata. Budite sigurni da se drži kosu do sredine osovine kose. Zatim šnalica krajevi ispod puta. Možda ćete morati koristiti 5 ili više Bobby igle za svaki odjeljak u kako bi bili sigurni da nema nedosljednosti u kosi s leđa, zvani prazan područja.
  4. Kada su svi kosa je oduzet i zakačene gore, ili povući nekoliko ispred sekcije iz, ili jednostavno koristiti komade koji su bili prekratki da se povuče. Koristeći figaro, zamotajte lice kadriranje talas oko bure i držite 5 sekundi. Otpuštanje i plijesni na mjesto sa prstom, a zatim Hairspray da pomogne da zadrži svoje čekanje.
  5. Kada završite, sprej kosu sa čvrsto drži lak za kosu i budite sigurni da su klinovi Bobby osjećati sigurno. Ne zaboravite da je najsigurniji upotreba šnalica je u formiranju X. Shake krenete malo i ako se ništa ne ispadne, ili izgleda kao da će ispasti, onda ste dobar to ići!

Sve u svemu, ovaj praznik frizuru ne bi trebalo da ste uzeli više od 15 minuta. Samo budite sigurni da se prijavite zaštitnik topline u lice kadriranje valovi pre nego što postavite figaro za njih! I to je to, a faux bob da samo može doći do potpunog na bob dolazi Nova godina!

Žele više?

Odlazak stotine valovite frizure u našem korisnik dostavio foto galerija, pronađite svoj sljedeći inspiraciju ili objaviti svoje vlastite!

load...