Koje dutch momci stvarno misle o vašoj kovrdžavoj kosi | BA.inspinre.com
Brendovi

Koje dutch momci stvarno misle o vašoj kovrdžavoj kosi

Koje dutch momci stvarno misle o vašoj kovrdžavoj kosi

Prije nekoliko tjedana sam dijelio moje iskustvo da kovrdžava kosa u Nizozemskoj, a zbog entuzijazma, odlučio sam proširiti poruku da obuhvati ono što neki holandski momci znam stvarno mislim kovrdžave kose. Naravno, mi ćemo nastaviti ljuljanje naše prirodne krune bez obzira na mišljenje drugih, međutim, malo radoznalost nikada nikoga ubio.

"Njena kovrdže da joj centar pažnje."

"Prije deset godina bilo je sasvim rijetkost vidjeti žene ljuljanje svoje prirodne kose, a sada je to druga priča. Zašto su ove žene krio ovu jedinstvenu mogućnost ljepote? Kad god postoji žena sa kovrdžavom kosom na pub ona je centar pažnje. "

"Volim da se igram sa njom loknama dok spava."

"Za mene kovrče su pali jer su jedinstveni. Volim obim i bounciness. Kad sam vidio moju devojku, pao sam za njen izgled, ovdje joj je kovrčava afro bio pravi privlači pažnju. Volim da se igram sa njom loknama dok spava. Teško mi je da opišem zašto mi se kovrče, pa sam opisati nju. "

load...

"Kosa joj je lijep - kada se pobrinuti za to."

"Briga o samom sebi je bez obzira važno ako je njihova kosa je ravna ili kovrdžava. Kosa je samo lepa kada osoba brine o tome. Često vidim žene koje nose kosu kovrčava, ali onda možete jasno vidjeti da nije češljana. Za mene je ovo neatraktivan - kao žene s usitnjeno lak za nokte ".

"Kosa joj miriše."

"Iz nekog razloga, žene sa kovrdžavom kosom imam ovaj divan miris oko njih. Najatraktivniji stvar koju možete učiniti je flip svoju kosu i igrati malo sa kovrdže odmah nakon. Međutim, također je sasvim očigledno kada nisu prali kosu, jer su neki dijelovi su prilično pretrpan zajedno. "

"Njena kovrdže da joj arogantan."

"Žene koje imaju kovrdžavu kosu često napraviti arogantan utisak. Naravno, ima kovrčava kosa je nešto što je jedinstven i treba biti ponosan na to. Ipak, ništa bolje stoji kada imate prijateljski izgled. "

"Način na koji ona igra sa kovrdža je seksi."

"Kovrče Moja devojka je savršeno opisuju nju vedrine i njenog odlazne ličnost. Ona ima tendenciju da se igra s njom loknama kada je flertovao sa mnom i to je nevjerojatno seksi. Kada sam je upoznao Bio sam zapanjen koliko je ona, bez obzira koliko ih je tog dana nosila je potresla kovrdža. Ali doduše, kao deo njene pranje dana i češljanje sitne kovrče mogu biti vrlo zamorno. "

"Njen kovrdžava kosa je prekrasna."

"Ne diraj joj je kosa... Ponavljam, ne diraj joj kosu bez prethodnog traženja dozvole. Naučila sam da je to nešto što je osjetljiv. U principu, Nizozemski djevojaka koje nose kosu ravno Nije me briga da li ili ne to dirati, iako djevojke koje nose kosu kovrdžava se ne sviđa uopće. To ima veze sa kovrče ili tako nešto. U svakom slučaju, kovrdžava kosa je prekrasna. "

Šta momcima u rodnom gradu misle o ženama sa kovrdžave kose?

Javite nam se na Facebook.

load...