Kako spavati sa talasastom kosom | BA.inspinre.com
Brendovi

Kako spavati sa talasastom kosom

Kako spavati sa talasastom kosom

Imajući suho kovrčava valovite kose, a ne pere svaki dan čini najveća razlika u svijetu. U ovom trenutku, moj dan 2 i dan 3 kosa zapravo izgleda još bolje nego dan 1! Ali će spavati noću je risky- ja bacim i okrenuti i mislim da se borim epske bitke u snovima, jer sam da se probudim sa kosom koja bi Medusa dati trčanje za svoj novac. Više ne, iako! Ovo je kako ja pripremam za kosu noću.

Noćna dlake Rutinska

Ananas

Ako je moja kosa izgleda i osjećaj posebno suho ću ga prskati, fokusirajući se na krajevima sa hidratantnu sprej. Moje omiljene za korištenje su Devacurl oslobodi ga ili SheaMoisure Yucca i Baobob gušću maglu. Pustio sam ovo sjesti 5-10 minuta prije sljedećeg koraka.

Pretpostavljam sve moje kosu u super visokim Šljunak Kremenko kao konjski rep, inače poznat kao ananas. Ja koristim debljine 80-ih poput frizuru nježno držati kosu na mjestu.

load...

Ušuškati krajevima

I nežno zamotajte kosu oko sebe i ugurati krajeve unutar frizuru.

Prikriti

Sad stavim satenskom poklopca motora na glavi. Ja svoje na Walgreen-a. Za dodatnu sigurnost sam i spavam sa satenskom jastučnicu. Bilo je noći odakle dolazi sa haube moja kosa sredinom san nekako.

Dijeliti

Mislim da spava sa satenskim haube, na satenskom jastučnicu (ili oboje) čini razliku u iznosu od kovrče se probudim u. Ona također pomaže sprečava bore na licu.

Pusti sve

Sljedećeg jutra, da sam kosu i protresite ga malo. Ja obično koriste Osvježavajući sprej (Jessicurl Awe Inspiraling Spray je moj trenutni favorit) i moja Q-Redew pomoći nikakve talase koji možda ima malo previše ispružena reforme. Ako je potrebno, ja ću pratiti sa silikona serum za neki dodatni sjaj.

Prati me na Instagram, DianeMary126. I budite sigurni da provjerite mom blogu, CurlyWavyDiane, za više kose i Beauty Tips!

load...