Kako pokriti svoje sive korijene (bez oštećenja kose) | BA.inspinre.com
Brendovi

Kako pokriti svoje sive korijene (bez oštećenja kose)

Kako pokriti svoje sive korijene (bez oštećenja kose)

Se kosa korijena korektor sprejeva šteti kosi? Da li oni uzrokuju pucanje / ispasti? Su korena dlake korektor sprejeva siguran za korištenje ili oni uzrokovati pucanje / gubitak kose / isušivanja tokom vremena. Ja farbam beli su svake 4 nedelje sa stalnim boju kose. Da bi se izbjegla toliko kemikalija, kupio sam korijen kose sprej (L'Oreal Magic retuširanje), ali bojim se da može doći do oštećenja (kao što sam čuo redovne sprejeva u). Ne mogu naći bilo kakve informacije na internetu o efektima sigurnosti ili dugoročno. Može li iko pružiti informacije?

Odgovor

Kosa korijen prikrivaĉe su sigurni da koristite na svoju kosu da privremeno boje sive ili promijeniti boju kose u između stalnog bojenje kose sesija. E sad, neki brendovi su bolje od drugih kao u primjeni, sposobnost da se uklope, i dugovječnost. To se odnosi na isti za određene sastojke, kao što neki rade sadrže alkohol sušenja. Jednostavno rečeno: neke marke proći bolje od drugih, ali to je na svim poljima sa koliko dobro rade. Ovdje je popis najboljih, i zašto.

load...

Boja Wow Root Touch Up

Boja Wow Root Touch Up je omiljeno mnogih zbog sastojka cink stearat, koji je sastojak boja za fiksiranje. Baze podataka kozmetike smatra to od najniže do umjerena opasnost sastojak ovisno o upotrebi. To je mineral puder koji izgleda kao šminka. Pridaje kosu lako i ne treba surfaktant za uklanjanje boje. Bez voskovi nema brige dosadan, neprirodan kraja.

Oscar Blandi Pronto Boja Root Touch-Up & Isticanje Pen

Oscar Blandi Pronto Boja Root Touch-Up & Isticanje Pen je još jedan favorit i nema sušenja alkohol u njemu. Lako se nanosi i ostaje preko noći bez nered. To je slobodan od amonijaka i peroksida, ali puna uređaja.

Jonathan Product Awake Boja Root Touch Up

Drugi mineralni puder u prahu, ovaj korijen touch-up nije samo za prikrivanje korijene, ali i skriva gubitak kose ili rijetku kosu. Radi brzo i jednostavno za korištenje i ne bore masnoća kao suhi šampon.

Zaključak

Savjetovala bih duboko uređaj nakon upotrebe ovih ili tretman spriječi isušivanje i lomljenje. Sam naveo one koje bi trebalo biti manje za sušenje, ali čak i pokušavam najbolje od najboljih zahtijeva pokušaja i pogrešaka da biste saznali što proizvod radi najbolje za vas u svim oblastima. Samo podsjetnik da suho šampona se koriste kovrčava djevojke bez neželjenih efekata na kosu. Ono što je možda bilo strašno da pokušaju u prošlosti sama definitivno otkupio od kraja, pa probajte jedan od ovih brendova i javite nam što mislite.

load...