Kako naš grafički dizajner odseče i boje svoje kravlje | BA.inspinre.com
Brendovi

Kako naš grafički dizajner odseče i boje svoje kravlje

Kako naš grafički dizajner odseče i boje svoje kravlje

Kada ste grafički dizajner u NaturallyCurly vaše odgovornosti uključuju projektiranje boja pojavljuju e-mailove, stvarajući koristan tutoriali i. Pustiti nas pratiti okolo sa kamerom kad ništa sa kosom. Srećom naš dizajner Fran je dobar sport i omogućilo nam je da snimimo njen najnoviji izlet u salon i zabavljati naše upite - kao što je koji joj je bio inspiracija i kako se ona održava njene visoke poroznosti kosu?

Zbog čega želite smanjiti i obojiti kosu?

Bio sam godinu dana u kašnjenju na mom opreme, pa zbog zdrave kose sam morao da odem trim. Ali sam želeo da održim dužine, nisam gledao za drastičnu razliku. Bio sam godinu dana u kašnjenju na mojoj boji previše, moji koreni su potpuno izrasli - cela moja kruna moje glave bilo crno. Prošlo je oko godinu dana od kada sam počeo da radim u NaturallyCurly i to je bio zadnji put da sam izrezati i boji kosu. Znam da bi trebalo da se dva puta godišnje, ali to je skupo, tako da idem samo jednom godišnje. 

load...

Kako birate boju?

Čili iz TLC je bio moja inspiracija - ona ima isti puti kao ja i slični kosa mi se pa sam mislio ako je radio na njoj onda bi to raditi na mene. I mnogo Instagram uhođenja devojaka koje izgledaju poput mene sa sličnim kose - Morao sam biti siguran!

Koje je boje je korišten na kosu?

Znam da je koristila brend je Redken, ali nismo deponirati bilo koje boje na kosu. Upravo smo podigli boja tako da odgovara krajeve moju kosu bez dodavanja boje da ga nakon toga.

Kako vaša kosa osjećati sada?

Ona osjeća isto, ne izgleda drugačije nego prije. Moje čisto kraja čine ga osjećati zdravije u cjelini, patim od ispucale vrhove tako da sam bio samo sretan da se ćorsokake uklonjeni. Nisam mogao najviše reći koja je razlika kad sam ispravio ga.

Vaša kosa je porozna otkad si olakšati to - da li treba da uradite ništa posebno da se održava?

Protein tretmana. Srećom, kada sam u početku boji svoju kosu sam i dogodilo da počne da radi na NaturallyCurly, tako da sam imao pristup svim ovim proizvodima i nisam mogao priuštiti da zadrži boju. To je bila jedina stvar koju sam bio nervozan zbog prije bojenja moju kosu - iznos novca koji ću morati provesti da održim obojene kose. Radim puno maski i proteina tretmana kad god mogu. Sviđa mi se Curl Junkie popravke meni rekonstrukcijsku tretman za kosu. I u osnovi koristiti bilo masku, ja volim SheaMoisture visoke poroznosti linija i ja uvijek koristiti vrele glave u kombinaciji sa tretmanima.

Imate li kovrdžavu kosu pale - neko vam da pogledate da stila inspiraciju?

Bwatuwant, očito, to je ciljeve svima. Charmsie, frogirlginny, bellejesuis - sve na Instagram!

Kako ste pronašli svoj stilista?

Našao sam moj stilista, Rahel Girma, kroz jedan od mojih prijatelja koji ima prirodnu kosu. Primjetio sam na Facebook-u da je označeno njen stilist na Facebook-u i vidio sam da je ona u Austin i ona ima kovrdžavu kosu, pa sam mislio da ona mora znati šta radi. Ona je također učinio boje na kosu mog prijatelja pa sam odlučio da idem u nju.

load...

Ono što će se iduće učiniti sa svojom kosom?

O moj bože! Ne znam, ovo je najviše sam učinio. Imao sam crnu kosu za jako dugo vremena, ljudi ne vjeruju da je moja kosa je prirodno crno. Mislim da je jedan dan, možda kad sam starija Pokušat ću kratak, ali za sada to će biti dug i svjetlo. Previše sam uplašena da ništa novo sa mojom kosom!

Za više videa kao što je ovaj i da se vidi ono što smo naumili, pretplatite se na nas na YouTube-u prateći Twist.

load...