Kako koristiti retinol proizvode za liječenje kože | BA.inspinre.com
Brendovi

Kako koristiti retinol proizvode za liječenje kože

Kako koristiti retinol proizvode za liječenje kože

Retinol proizvodi su predivno lekovita za vašu kožu, ako znate kako ih koristiti. Svi mogu imati koristi od njih, bez obzira da li imate suhu, suncem oštećene kože ili masnu kožu sklonu tipu kože. To može biti odnos ljubavi i mržnje, međutim, a ako zloupotrebljavaju ove proizvode, nikada nećete vidjeti fantastične rezultate mogu postići.

Što je Retinol?

Retinol je drugo ime za Retin-A, a vitamin A liječenje terapije. Ona također ima niz drugih imena kao što su retinske, Tretinoin, klindamicin, Differin i Tazorac. Retinol se koristi u brojnim proizvodima pomoći jasno akni, preokrenuti oštećenja od sunca, pomoć pri hiperpigmentacija, odčepiti pore i glatka i poboljšati svoj teksturu kože i ton. Više volim da koristim medicinske razreda retinol proizvoda, jer ćete vidjeti efekte brže, a ako se troši novac koji treba koristiti najbolje što mogu priuštiti.

load...

Kako koristiti Retinol

Svrha retinol proizvoda je ukloniti mrtve stanice kože, čime se obnavlja teksturu kože i ton. Da, vi ćete oljuštite, ali želite da se ljušti glatke kože. Ako svaki dan i noć koristiti ove proizvode, međutim, to će dovesti do prekomjerne crvenilo i iritacije, a vi ćete ih mrziš. Koristite retinol proizvoda svaki drugi dan samo noću ili samo nekoliko puta tjedno.

Kada prvi put pokrenete retinoid program, počnite polako, naizmjenično dana ili čak idu nekoliko dana između aplikacija. Možete koristiti hylauronic kiselina hidratantna proizvod za smanjenje efekata sušenje ili nanesite hidratantnu kremu na kožu ako ste suhu kožu. Definitivno koristiti hylauronic kiselina formule za normalnu-masnu kožu hidratizira i spriječiti breakouts.

Savjeti i opomene

Retinol proizvoda također može uzrokovati da vaša koža bude sunce osjetljive, i može izazvati više štete od strane izlaganje kože suncu noseći proizvod koji sadrži Retin-A.

Ako imate masnu akni na koži, uvijek odabrati gel formula; ne koristite kremu formule. E sad, ako si normalan-suhu kožu, krema može biti savršen izbor, osim ako ste skloni breakouts. Onda ćete želite koristiti gel formula.

Final misli

Da, možda izbiti malo zato što su piling. Bilo koji fleke već imate će doći na površinu. Držite se programa i kako je to divna razlika to će učiniti na svoj ten!

load...