Isključite svoj stari uvrtač u podizanje bez toplote | BA.inspinre.com
Brendovi

Isključite svoj stari uvrtač u podizanje bez toplote

Isključite svoj stari uvrtač u podizanje bez toplote

Svi mi volimo dobar Soirée ali širenje sve ovo praznično raspoloženje iz noći u noć stvarno može učiniti broj na kovrče, pogotovo ako ste bili toplinskim oblikovanjem. Bilo da ste topline narkoman potrebna pregib rehabilitaciju, ili nepokolebljivi bez topline tip devojke, ovo teksture pompadour će vam dati nervozan, stara škola šarm pružajući svojim kovrče s nekim dobrodošlo olakšanje ove stranke sezone.

Pored toga što je topline bez, ova zaštitna stil ima dodatnu prednost vođenja krajeve kosu ušuškana i dalje, sprečavanje neželjene habanja na najstariji i najveći krhki dio svog niti: krajevima. Zaštitna stilovi su važni u zimi jer sprečavaju ispucale vrhove, lom i izloženosti elementima kao što su hladno, suho vjetra. Kliknite kroz za vodič za dobijanje frizuru korak-po-korak.

Ono što je potrebno:

  • A sprej bocu punu vode
  • load...
  • Bobby igle
  • Svoj omiljeni ovlaživač ili pijanka 
  • Vaš omiljeni pomada 

Uputstva:

Ova frizura radi na bilo pranje i otići ili protezala kosu. Počeli smo na drugi dan twist, ali treći ili četvrti dan kosa će raditi jednako dobro.

1. Napravite odjeljak 'prasak' na vrhu prednje strane glave i dio koji utakmicu u Hairband da ga iz svoj put.

2. Sprej preostale labave kosu uz proizvod hidratantnom kremom, volimo Obia je Curl Hidratacija sprej.

3. Počevši od desnog uha, napravite labav stan twist uz potiljak vrata, nastavljajući da twist s desna na lijevo dok ne dođete do lijevo uho

4. Osigurajte twist s Bobby igle.

5. Sada uzmite sekciji prasak i okrenite ga s desna na lijevo dok se ne zadovoljava prvog stana twist, stvaranje labave, teksturom Pompadour.

6. Osigurajte krajevima s Bobby igle.

7. Nanesite malu količinu vode u svojim pomada da bi ga više savitljiv i lakše primijeniti; koristili smo Kinky-Curly Gloss regenerator za formiranje.

8. Smooth svojim rubovima pomoću male količine pomada.

9. Koristite Bobby igle da se osigura bilo flyaways ili zalutalog komada kose.

To može izgledati kao da ima mnogo koraka, ali na svu sreću, niko od njih su previše uključeni. Jednom kad savladate frizuru bez postizanja za grijaće alate ćete pitate zašto ste čekali toliko dugo.

Pogledajte video

load...