Hair pravila dickey otvara salon NYC | BA.inspinre.com
Brendovi

Hair pravila dickey otvara salon NYC

Hair pravila dickey otvara salon NYC

Anthony Dickey

Ovaj tjedan, Anthony Dickey otvara novi salon u kojoj svi kose teksture mogu koegzistirati pod jednim krovom.

Kosa Pravila New York, sa svojim elita tim stilista i kolorista, nalazi se na 828 Ninth Avenue, između 54. I 55. Ulice u raznolikim Clinto susjedstvu.

"Od prvog dana kozmetologije škole, stilisti su naučeni da obrađuju kosu bez obzira na prirodne teksture", objašnjava osoba stilista Dickey, tvorac linije dlake pravila proizvoda za multi-teksture kose. "To znači da žene sa visoko teksturom kosa je da je njihova kosa je problem koji treba popraviti."

Kao rezultat toga, kaže Dickey, generacije žena sa valovit, kovrdžave i kinky kosu su se borili kosu u podnesku, često sa štetnim hemikalijama i topline. "Rezultat toga je ne samo oštećenu kosu, ali pojmovi podjela o tome što je društveno, profesionalno i moderno prihvatljivo."

load...

Iako je većina salona rade sa širokim klijentelu sa sve tipove kose, mnogi stilisti ne osjećaju ugodno raditi sa prirodno kovrdžava. I za mnoge salone koji se specijaliziraju u visoko teksturom kose, glavni fokus može biti Relakseri, plete i toplinskim oblikovanjem promijeniti teksturu, a ne rad s njim.

"Drugi i dalje promovirati samo prirodne stilove kao što su pletenice, brave i obrta", kaže Dickey.

Sa svojim novim salon, Dickey želi promijeniti pravila.

"Kosa Pravila uzima sve što znamo o kosu industriji i vodi ga u pravom smjeru", kaže Dickey, autor pravi razgovor vodič pod nazivom dlake pravila: The Ultimate Hair Care Vodič za žene s Kinky, kovrčavu i valovitu kosu.

Kosa Pravila suosnivač supermodel Kara Young smatra kosu Pravila način razmišljanja - ". Novi način za žene koje su uvijek borili sa svojim prirodnim teksture naučiti da ga prihvate i iskreno volim ga"

Kosa Pravila New York će ponuditi šampone i pristupa stil zasnovan na rad sa teksturom. No tekstura će biti pregledane kao problematičan, od super kinky kosa ravna kosa da "neće održati pregib" svakom teksture između.

"Naš cilj je da poništi godine očaja i razočaranja pomažući našim klijentima ponovno otkriti svoje prirodne teksture, prihvate svestranost nudi i nositi međutim, oni biraju - ali preko zdrava, odgovorna metode", kaže Dickey, stilista za Minnie Driver, Kelis, Estelle i prva dama Michelle Obama.

Tavanski prostor na 2.160 kvadratnih metara ima osam rezanje stanica, četiri stanice boja, četiri sušenje stanice i udoban dnevni boravak u kojem klijenti mogu opustiti. Prostor je uređen u eklektičan miks boja, površina i tkanine - ". A groovy, elegantan, multi-teksturnih vibe" šta Dickey naziva

Tehnike zelene gradnje korišteni su u dizajnu, uključujući i odgovorno bere bambusa, korištenje energije vjetra, netoksične boje i energetski efikasne rasvjete. U salonu se udružio sa Matter of Trust, neprofitna organizacija usmjerena na recikliranje kosu u prostirke za kosu za čišćenje naftne mrlje.

load...

Izvan salon usluge, dlake Pravila New York će provoditi napredne nastave obrazovanje za licencirane frizera, te će domaćin događaja, uključujući seminare i radionice, koje promoviraju ljepotu, zajednica, umjetnosti i blagostanje.

"Kosa Pravila redefiniše standarda u šampone i stil usluga, uzimajući najzdraviji pristup ostvariv ljepote kao sredstvo ka pružanju žene s izborima koje se odnose na stil i samo izraz", kaže Dickey.

Da bi sastanak, nazovite 212-315-2929.

load...