Gde možete kupiti prirodne proizvode za kosu u Evropi? | BA.inspinre.com
Brendovi

Gde možete kupiti prirodne proizvode za kosu u Evropi?

Gde možete kupiti prirodne proizvode za kosu u Evropi?

Do prije nekoliko godina bilo je pravi izazov pronaći prirodne kose proizvodi za njegu u Evropi. Isporuku proizvoda bio prilično nizak i mnogi naturals morali da se oslanjaju na mainstream brendova. Kada sam počeo proces u tranziciji, počeo sam u posjeti radnju za njegu kose u Roterdamu, jedna od rijetkih na raspolaganju. Polako ovoj radnji smanjio svoju ponudu za ravne kose i povećala svoj asortiman kovrdžave proizvoda za njegu kose. Međutim, za one koji su nedavno počeli grli svoje teksture prirodna kosa i dalje može biti pravi izazov pronaći dobre prodavnice za njegu kose, pa evo mojih top 6 materijala za proizvode prirodne kose u Evropi.

Fotografija ljubaznošću @WhitneyFromTheBlog

1. Yari

Yari je moj go-to-kosu prodavnicu zaštite u Roterdamu. Vlasnici uspjeli zadovoljiti potražnju proizvoda i ažuriraju svoje asortiman često. Tokom posljednjih nekoliko godina, otvorili su još nekoliko prodavnica i pogledao u roba, osim kovrčave proizvoda za njegu kose koji će možda morati Naturals, kao što su ulja, pribor ili alat za zaštitne frizerske.

2. Beauty Zara

load...

Proizvodi kao što su Camille Rose Naturals su prilično teško naći u Evropi: to je bilo rasprodato i / ili prilično skupo. Dakle, ono što najviše volim je da dućan nudi proizvode koji su trend u SAD-u, ali je prilično nepoznata u Evropi. Beauty Zara je (pre) trgovina iz Velike Britanije, ali imaju dostavom diljem svijeta.

3. Beauty Bay

Volim ovaj klub! Postoji free shipping iznad 18 eura, a asortiman je nevjerojatno široka. Oni također nose proizvode u različitim rasponima cijena, tako da je, ne samo za one koji imaju visok nivo prihodima.

4. Moja prirodna Curls

Moja prirodna Curls je holandska online shop koji se isporučuje proizvoda u zemlje u Evropi. Web stranice nudi proizvode u različitim rasponima cijena i, što ga čini super pristupačan i savršen za Naturals koji žele mnogo raznih proizvoda, ali ne žele provesti ruku i nogu. Isporuku proizvoda javlja vrlo brzo i oni su dobili tonu pozitivne povratne informacije o njihovu službu za korisnike.

5. Britanski kovrdžav

Britanski kovrdžav je još jedan britanski web stranica koja nudi dostavom diljem svijeta. Na sajtu je i blog, kao i online web shop.They vam pružiti kucanje sistem za njegu kose također, koji vam pomaže da lako pokupiti svoje proizvode. Njihova web stranica format je također super jasan laika-out i vitrine njihov asortiman proizvoda za njegu kose vrlo dobro.

6. SHOP NaturallyCurly 

NaturallyCurly je online shop je još jedan izlaz koristim da potražim neke od mojih fave proizvoda. Oni nude Međunarodna špedicija, veliki plus za one od nas koji ne možete pronaći određene proizvode. Spajanjem trzište, možete kupiti mnogi američki-made brendova, a oni nude čak 15% popusta za nove članove. Provjeriti svoje online shop jer se neprestano ažurira svoje inventar s novim brendovima!

Da li znate bilo koje druge radnje njegu prirodne kose u Evropi? Koja su vaša omiljena mjesta za kupovinu kosu proizvoda u inostranstvu?

Dijeliti svoj omiljeni trgovine i linije s nama na Facebook-u!

load...