Evo kako je zauvijek21 plus spasio moj ormar | BA.inspinre.com
Brendovi

Evo kako je zauvijek21 plus spasio moj ormar

Evo kako je zauvijek21 plus spasio moj ormar

Kada kupujete tijelo plus size, ponekad može izgledati kao društvo ne baš priznati da mi da budem u trendu, kao i, a ne obavijen pamuka i dres outfit sa najužim Spanx dalje. Dok bezbroj plus trgovinama su otvorili svoja vrata (zdravo, univerzalni standard, Premme, i Bog volim Torrid), to should't ostati do "specijalizirane trgovine" za kreiranje odjeće za žene koje čine većinu u Sjedinjenim državama. Nedavne statistike su pokazale da prosječna Amerikanka koja više nije veličine 14, ali je 16, a iako je to slučaj, plus žena veličine samo čine 2% slika koje vidimo u medijima (Rafinerija 29).

Šta je sledeće u Plus Size način? A gdje ćemo naći odjeću koja bi nas osjećati dobro i izgledati dobro, bez razbijanje banke? Cue Forever 21 Plus. Dugo trkač u brzom modi igre, su otkrili da njihova plus size dio je ruke dolje jedan od mojih Faves traju. Često volim da virim ovdje za moju slatku izlazim odjeće ili kada želim da pronađem nešto što vidio sam na modelu na drugim mjestima, i da znaju F21 će imati reprodukciju, ili kada me u potrazi za dobrim casual komad koji mogu sloja. Da, znam da Ripoff stilova, ali to je convo za neki drugi dan. Za čvrste cijeni ipak, izlazim s umjetnog krzna majicu, dečko traperice bisera ukrase, beli Bootie da odgovara, i vjerojatno neke zlatne obruče. #Yassss

load...

Za ovaj outfit iako, stvarno sam želeo da igram na trend koji debele žene ne mogu nositi pruge, ili ono malo idiosinkraziju da se društvo pokušava da stavi na mom udobno mekana, ali još uvijek lijepo tijelo. Pa sam otišao moja verzija hrabar, miješanje je mrsio žute vrhu, sa crnim, crvenim i bijele prugaste hlače, i naravno mazga, ali zdravo baršuna i senfa !! Da accessorize, ja "pozajmio" ruksak od moje mame (ona neće dobiti ovo nazad), usmjerava moj najbolji Johna Lennona u kolu Sunnies, a znate ya djevojka morala da rock srednji crveni usne!

Čitav outfit, 80 dolara. Ja sam da je med.

Trudim se sa svojim modnim biti vidljiv utjecaj drugima oko mene, jer sam često vidjeti i osjetiti na podrugljivih primjedbi od drugih o mom tijelu ili prema tuđem. I kao sigurni plus size žena, to nije uvijek bilo lako ući u prodavnicu i:

  1. Pronađite nešto da obučem, a zatim
  2. 2. Budite zadovoljni kako je to izgledalo kada je bio uključen.

Biti veći je teško. Neću da slikam da nije. Ali ne mislim da sam nezdrav zbog moje genetske dispozicije i povjerenje, i dalje mogu podići više nego što možeš.

U ovoj formi, osjetio sam snažan. Ja sam bio udoban i elegantan u isto vrijeme! Širok nogu na hlače su san i ja volio da sam mogao obući vrhu gore ili dolje. Ovaj dan, osjećao sam se kao da mi je mode dobio, kao višedimenzionalni ljudsko biće koje je veličine 16+ i kopa osobni stil. Hvala ti, F21 Plus. Bio si san. Ako ste u potrazi za slatka odjeće, u trendu, i pristupačne, Mislim da bi se vaše lokalne F21. Vikend selfiji će vam zahvaliti !;)

Ovaj post se ne pokroviteljstvom Forever 21. Ja stvarno kao što su shopping.

Sve slike po @Cassandra_Jk

Kosu @prettyeyegirl_mzcuts

load...