Duboko usisavanje sa udubljenjem: naročito podloga za vlagu | BA.inspinre.com
Brendovi

Duboko usisavanje sa udubljenjem: naročito podloga za vlagu

Duboko usisavanje sa udubljenjem: naročito podloga za vlagu

Volim da mislim o sebi kao o duboko uređaj poznavalac jer volim da duboko stanje moju kosu. Ja duboko stanje sedmični za zdravlje moje kose i zato što uživam u tome. Volim pokušavam različite vrste duboko uređaja na moju kosu, tako da kada sam saznao da je novi brend na bloku koji su se specijalizirali u dubokoj uređaj, morao sam isprobati svoje najnovije proizvoda!

Posebno dlake je osnovana iz potrebe, uz mamu koja je bori se češlja kosu svoje kćeri nakon plivanja praksi. Ona tražili nekoliko proizvoda, ali nijedan od njih nije radio, pa je odlučila da se stvori sama. Bio joj je potreban proizvod koji je pomogao da se vlaže, stanje i otpetljati kosu all-in-one, a posebno dlake je tada stvorio. Posebno dlake je poznat znanja za korištenje izaberite obnovljive sirovine koje se održivo izvor iu formulacijama i ambalaže.

 

load...

Posebno dlake vlage Foundation

Posebno Foundation vlage dlake je višenamjenski duboko tretman koji se može koristiti kao odsustvo-u uređaj ili se ispire. To je označen kao idealan za sve pregib vrsta, posebno tipa 3 i 4s. Ona ima za cilj da se popravi šteta od vrućine stil, kemikalija i UV zrake. Fondacija vlaga kaže da možete postići raščešljavanje kose i duboko uređaj za 15 minuta ili manje. Ovaj proizvod se može koristiti i za naše kovrdžave ljudi tamo previše. Posebno dlake sadrži mješavinu ovlaživača i prirodna ulja koja će napustiti kosu osjećaj zdrav i meka. Proizvodi su vrlo jednostavan za korištenje, čak i za momke.

Moje misli

Bio sam malo zabrinut konzistentnost ovog proizvoda. Izgledalo je kao da će to grupišu i ne prodiru kosu. Teško mi je vremena sa vlagom, tako da je potrebno proizvod koji će prodrijeti kosu i jednostavno ne sjediti na vrhu. Miris je stvarno čist i lagani i pakovanje je predivno. Na vrhu izgleda da je napravljena od drveta, nešto što nikada nisam video sa proizvodima za kosu i ranije. Drago mi je da ja ne sudim knjigu po koricama (ili konzistencije), jer ovaj proizvod nije na kraju prodire moju kosu nit. Moja kosa bio veoma hidratizirana nakon upotrebe, i bilo je lakše upravljati i otpetljati.

Ono što mi se sviđa kod Posebno dlake

Posebno dlake ima za cilj da vam pruži proizvode koji omogućavaju žive najbolji način života koji vam odgovara. Ovaj proizvod će raditi na prirodni i opušteni kose. Možete ga koristiti za pranje i go, toplinskim oblikovanjem ili oboje. Možete plivati ​​bez brige o tome kako će se pobrinuti za vašu kosu nakon. Kao neko ko strugglrs za održavanje vlage Cijenim to Posebno dlake se fokusira na vlagu prvi.

Da li ste pokušali Posebno kosu? Bilo bi nam drago da čujem šta vi mislite o njima u komentarima.

load...