Devriev tip 3c pregleda proizvoda: Kevin murphy ubojica kravlje | BA.inspinre.com
Brendovi

Devriev tip 3c pregleda proizvoda: Kevin murphy ubojica kravlje

Devriev tip 3c pregleda proizvoda: Kevin murphy ubojica kravlje

Ono što na etiketi piše:

A odsustvo anti-kovrdžanja Curl definirajući creme. Za srednju do grubu, kovrdžave ili valovite kose. Parabena. Uputstva: Nanesite na ručnikom sušeni ili vlažnu kosu i SCRUNCH za aktiviranje uvijanje.

Aktivni sastojci su voda, lanolin vosak, propilen glikol, i cetearil alkohol. Zajedno, ovi sastojci stvaraju savršen kovrča-borbi, curl-definisanje kremasta supstanca koja je lagana i idealna za pomoć kovrčave djevojke poput mene držati njihov obim i oteturao lokne u isto vrijeme. To je kombinacija ubica, ne igra reči.

Šta Killer Curls izgleda, osjeća i miriše

Novčanom kaznom mliječno tečnost koja oseća ljepljive kada ispumpava na jastučići prstiju. Eterično ulje je Smilje ( "večiti" ulje) Miris je moćan - biljni, mošusna sa medom čaj tonovima.

load...

Prvi dojmovi

Ovaj proizvod bez sumnje mi daje luksuzan vibracije. Ona dolazi u modernom mint zelena bočici geometrijski da ja ne bi smetalo ponosno prikazivanja u mom tušem ili na šalteru kupatilo. Ona ustane sa lako pumpa mlaznica to mi daje jednostavan pristup kontroli iznos Želim da koristim.

Kako Prijavila sam Killer Curls

1. Odmah nakon ko-pranje i otpetljava moje lokne pod tušem, ispere se jednom mlakom vodom, ali nije do moje peškir još.

2. Koristeći jastučići prstiju samo upumpava sam dovoljno kreme da ih sve kaput nakon izlaska iz tuš.

4. Zatim, zgrabio sam ručnik i scrunched višak vode i proizvoda od sve dok se to ne osjećaju kao ljepljive u mojoj kosi i više nije bilo bijele ostatka.

5. Obično bih završim pranje i otići stilu s lako ulje za brtvljenje, ali ovaj put sam hteo da vidim kako Killer Curls stajao na vlastitim.

Gdje možete dobiti Killer Curls

Na sajtu Kevin Murphy. Da, to je oko 34 € za 6,7 ​​unci, ali malo ide dug put. Kao što sam već rekao, samo nekoliko pumpi preko jastučići prstiju na glatke moje kovrče bilo dovoljno aplikacija trajati cijelu sedmicu.

Jeste li pokušali Killer Curls?

Dozvolite mi da znam šta si mislio u komentarima! I prati me @DevriVelazquez za više kovrdžave inspiracija!

load...