Denman četka za prirodnu kosu: Da li je vredno toga? | BA.inspinre.com
Brendovi

Denman četka za prirodnu kosu: Da li je vredno toga?

Denman četka za prirodnu kosu: Da li je vredno toga?

The Denman Brush je vrlo popularna raščešljavanje alat među kovrčava zajednici, ali je također poznato da je kontroverzna tema. To se uglavnom koristi za otpetljati prirodne Tip 3c i Type 4 kosu kada je mokar.

Mnogi kovrdžav rave o tome kako je Denman može smanjiti svoje vrijeme otpetljava, i to radi i kako bi se ravnomjerno distribuira proizvod u kovrčave kose. Osim toga, četka pomaže u postizanju pregib definicije.

Međutim, kao i bilo koji alat ili proizvod jedna veličina ne odgovara svima. Neki kovrdžav smatraju da četkicu izvlači previše kose, a drugi su iskusili frizz. Osim toga, Denman ima veći trenutku cijenu u odnosu na druge četke, u rasponu od 10 € -19 €.

Tako je Denman Brush bolji od običnog četku?

load...

To ovisi o vašoj želji za raščešljavanje kose.

Mnogi kovrdžav gledaju pravo detangling alat kao investiciju, a ako želite da se fokusiraju na uvijanje definicije i smanjenje svoje vrijeme otpetljava, onda Denman može biti za vas. Postoje razne Denman Četke za izabrati iz, iako je najbolje da kupite četkicu koja koristi 5-7 redova čekinje.

Ako četkicu prepreke kose, nije sve izgubljeno! Nemojte biti obeshrabreni ako četka ne živi do Vaša očekivanja iz prvog pokušaja, možda samo treba modificirati četku u skladu sa vašim kovrče. Mnogi naturalistas ukloniti svaki drugi red čekinja da stvori ono što je poznato kao "modifikovane Denman." Također, budite sigurni da koristite četku polako se izbjeglo nepotrebno čupanje kose.

Radije jeftinija alternativa? Pokušajte generički četke, širok češljeve zuba, i (najjeftinija opcija) prst raščešljavanje.

Detangling must-have

Bez obzira šta alat ste odabrali za svoj detangling sjednice, to je bitno da koristite uređaj sa "klizanje". Ovo omogućava da se alat lako klizi kroz kosu.

Dok otpetljava, početi od kraja vaše kose i polako raditi svoj put do korijena. Stvoriti sekcije i zavrnem razvezane kosu kao što ide u izbjegli osjećaj preopterećeni.

Na kraju, ne žurite dok otpetljava kosu. Uvijek zakazati svoj detangling sjednicu na dan kada niste u žurbi da se bilo gdje. Žurba ovaj proces može uzrokovati lomljenje kose i povlačenjem.

VIŠE:

Must-have Detanglers za kovrčavu kosu

6 Proizvodi sa najbolji Slip

5-uređaji To Melt My Tangles gostima

Koristite li Denman četku? Javite nam što mislite u komentarima ispod.

load...