Denim suknje i bele majice | BA.inspinre.com
Brendovi

Denim suknje i bele majice

Denim suknje i bele majice

Čuješ li mnogo "što si stavio u kosu?" i "Volim cipele!" oko ureda NaturallyCurly. Lično, ja sam uvijek pronalaženje inspiraciju u onome što moje kolege nose u kancelariju i na njihovim Instagrams, tako da smo započinje novu seriju da dijele ono što voli sa ostatkom naše zajednice - izvan naše kosu! 

Kao neko ko je ljubitelj svih stvari neutralan, Osjećam se kao moj najbolji sebe u oštar bijelu košulju i solidan par mama farmerke. Kada mama traperice nisu dostupni, ja naslonim na moj drugi fave, teksas suknju. Našao sam ovu suknju u Goodwill u Houston, i zgrabio ga odmah! Kao plus size žena je, ponekad može biti teško pronaći dobar trapera koji klizi preko obline dok istovremeno što gledate mode naprijed. I nemojte me počeo na belom! Ovo je novi razvoj za mene. Kao što sam i dalje u mom evoluciji stilu, mislim da udobnost u odabiru stilova i oblika koji upotpunjuju moje tijelo, da se osećam snažan, a također imaju minimalan paletu jer onda znam da će se poklopiti sve. Ovo je savršen ured outfit za mene, jer je brzo baciti, on ima mule (koji volim), i moji čaše su jedini boja pop mi je potrebno. :)

load...

Moja majica je od Old Navy. Suknju je thrifted. Moje čaše su iz Zenni Optical, i moje cipele su iz Ross. Moje naušnice su zaista posebna za mene jer su crnom vlasništvu i žena u vlasništvu poslovanja u Houston zove Tribe & Sol. 

Moj potpis boja je daleko tamno crna, svijetlo crna, mekana crna, itd Ha! To je iskreno samo crno. Šarene odjeće me zaista preplavljuje, i da će biti potrebno zauvijek da nađem nešto da obučem, pa sam odlučio da idem u "uniformi" rutu i fokusirati se na samo kupuju crnu odjeću. Kad nisam u crno, imam tendenciju da nose puno bijelaca, teksas, tupe, i sive. To čini oblačenju proces zaista lako ujutro kada me u stisci sa vremenom.

Upravo sada, mom ormaru prolazi kroz tranziciju, kao što sam ja dressing za stilski udobnost. Ja ne posedujem puno haljina, ali imam pantalone danima. Ja bih sebe smatram da je maksimalistički, kao nekad nađem nešto što radi, ja sam se ljulja sa njim i nikada ne pustiti i kupiti nekoliko komada koji liče jedni na druge. Takođe sam stvarno uživati ​​thrifted mode, jer mi omogućava da se modernih stilova i pokušati pronaći ekonomičnosti varijantu, ostavljajući me da se više kreativni u mojoj mogućnosti odjeću.

U 5ish riječima, moj stil bi se opisati kao "To Cool teta, Polako, No-Frill, Streamlined, i efikasna".

Uz moj stil što sada tako moderniji, mi zapravo naći puno inspiracije i da su gledajući ideje plus size stil bloger Gabi svježe. Ya'll, ja sam opsjednut s njom !! Oblači se tako savršeno za njen tip tijela, zna kako da se ubije svaki outfit u različitim bojama, a upravo dizajnirali svoju liniju plus veličine odjeće sa kolegama bloger Nicolete Mason, pod nazivom Premme! Hej, Gabi i Nicolete, ako imate bilo kakve dodatne odjeće, holla at ya girl!

Kako se obući za svoj stil? 

Voleo bih da znam.

Pratite Lauren na Instagram za više stila inspiracije @whatsuplauren_

Fotografije Cassandra J. Klepac

load...