Da li iko ima više od kuće? | BA.inspinre.com
Brendovi

Da li iko ima više od kuće?

Da li iko ima više od kuće?

Dok je bio veći i lako dostupna izbor proizvoda za kovrdžave i coily kose, mnogi od nas su bili u kuhinji izradu vlastite izmišljotine. Mnogi su otišli na kreiranje vlastite linije desno od tih malih kuhinja i više žena u vlasništvu linije počeo skidati. Vjerovali ili ne, ali mi smo dio Maker pokreta. Techopedia definira pokret za kavu kao "trend u kojem pojedinci ili grupe pojedinaca stvoriti i na tržištu proizvoda koji su ponovno kreirati i sastavljeni koristeći neiskorišteni, odbačeno ili slomljen elektronski, plastike, silikona ili praktično bilo sirovina i / ili proizvod iz kompjuterski povezanih uređaja. "

Brit Moran, osnivač i izvršni direktor Brit + Co vidi veću sliku Maker kretanju i kako se to obuhvaća više od samo polja tehnologije. "Brit + Co je online medije i e-commerce platformu koja pruža alate za naučiti, inspiriše i omogućiti kreativnost među ženama i djevojčicama." Proizvodi za kosu koji se stvaraju u kuhinji i garažama su isto toliko dio ovog pokreta kao jedan čačkanje starom slomljenom elektronski.

DIY se mijenja

DIY više nije samo znači "kako da" kao što je kako promijeniti gumu, ali ima mnogo širu temelj koji koristi element vještina stvoriti nešto svoje. Ovaj obnovljeni industrijske revolucije pravi način za mala preduzeća da napreduje i to, također, podstiče osvežili duha u pojedinca. Tehnologija je velika, ali kreativnost i zanatlija je veća. Potreba da se uradi za sebe koristi novčanik i, ovisno o tome što se pravi, najverovatnije koristi proizvođača. Stvaranje vlastite proizvode za kosu teži da bude jeftiniji i daje proizvođač više kontrole nad kvalitetom, ali da li je vaš cilj je da postane poslovni ili samo jednostavno napraviti svoj vlastiti proizvod nije čak ni u tome stvar. Stvar je u tome da nastavi DIY pokreta za svoje lične potrebe, pogotovo ako komercijalnih proizvoda ne zadovoljava te potrebe.

load...

Dakle, po mom mišljenju DIY za njegu prirodne kose nije mrtav. To je dio uspješnog trenda i tu da ostane. Žene su i dalje stvaraju svoje linije za njegu kose i svakako kreiranje njihovog osveživače, duboko tretmane, i maske za kosu. Postoji prostor za kreativnost i na tržištu da koegzistiraju i procvat. Evo tri primjera da uradi sam ne ide nigdje i samo ubrzava svoje igre sa jačim temeljima, utrživost, i nužnost.

  • Avokado i Banana maska ​​za kosu
  • Ove sezone Ultimate sprej boca
  • Naptural85 DIY Hair & ulje za tijelo
load...