Da kink se pridruži Devinim kravama iz noći | BA.inspinre.com
Brendovi

Da kink se pridruži Devinim kravama iz noći

Da kink se pridruži Devinim kravama iz noći

"Ako želite znati žena, joj dodirne kosu. To je gdje drži sve svoje boli, sve svoje radosti, sve svoje boli, čitavog svog života. To je tamo."

Te reči mudrosti dolaze iz 'da Kink u My Hair, predstava Trey Anthony. I ovu temu je bio prirodno uklapa DevaCurl predstojeće Curls Night Out, nacionalna turneja šutiranja off 19:00 17. Juni na Liberty pozorištu u Tyler, Texas sa događajem. Noć će kombinovati zabave, inspiracije i obrazovanja, sa kovrčava Ličnosti, stilista i kovrdžav.

Kovrče Night Out će imati stvarne priče od strane lokalnih kovrčava žena - i muškarci - iz Teksasa. "U Curly monologa" dio emisije pruža dinamičan način za ljude da se povežu i povezivanje, kaže Walsh.

Ako želite znati žena, joj dodirne kosu. To je gdje drži sve svoje boli, sve svoje radosti, sve svoje boli, čitavog života.

Dramski pisac Anthony, koji živi na vrijeme između Toronto i Atlanti, rekao je igra izašla iz frustracije sa nedostatkom suštinske uloge za crne žene. Kao glumica, ona je bila bolesna da bude izlivena u stereotipnim ulogama kao što su "raverski broj 1 ili Baby Mama Ne 2."

load...

"Ja volio pozorište, ali smatra da nije širi na žene moje generacije", kaže Anthony. "Crnkinje Htio sam - i sve žene - da vide sebe u ne-stereotipne uloge."

Mnogo monolozi bili autobiografski. Ante tetka je frizerka, a ona je odrastao u salonu. Moj ujak je govorio ", možete mnogo toga naučiti o ženama od strane države njene kose. To je metafora za ono što se događa u njenom životu."

Predstava je debitirao 2001. Godine u Torontu i preuzeo na vlastiti život. Od tada je igrao u kina širom svijeta, prodaje se na svakom prostoru. To je prilagođen za TV u 2007. Anthony pripisuje uspjeh njene predstave na činjenicu da je odjeknuo sa širokim spektrom žena, koja nadilazi rase, vjere, seksualnosti i religije.

"Ljudi se povezali sa pričama teze žena", kaže Anthony. "Samo se nastavlja i dalje."

Anthony je prišao DevaCurl predsjednik Colin Walsh i činilo "trebalo da bude." "Naš cijeli Predstava je o kosi i kako crne žene bave svojim kosu.

Anthony se nada da će saradnja sa DevaCurl će pružiti odskočnu dasku za Sjeverno američka turneja njene predstave.

Izvode iz 'Da Kink u My Hair "će se pridružiti prezentacije Michelle Breyer, suosnivač i predsjednik NaturallyCurly.com; Shai Amiel, svjetski poznatih osoba" Curl Doktor; "Dr. Lu Losconey, motivacijski govornik s doktoratom iz Psycurlogy i Stevie Jo Rosenbalm, a prvih 20 finalista na najnovije sezone The Voice.

Ulaznice su 20 €, a mogu se kupiti u www.curlsnightout.com. DevaCurl će ugostiti još dva Curls Night Out događaje u jesen, i da će preći na 10 do 15 gradova u 2015. Turneja će kulminirati u velikom skupu pregib - a "curlapalooza" - gdje će biti u stanju da slave i povezati tisuće kovrdžav.

load...