Curly teen scene curly teen scene 7 | BA.inspinre.com
Brendovi

Curly teen scene curly teen scene 7

Curly teen scene curly teen scene 7

Julia Rizzo

CurlyTeen Scena je kolona posebno za kovrdžave tinejdžere. Julia Rizzo je tinejdžer koji žive u Srednjoj New Yorku. Kada ne piše, ona uživa u glumi, čitanje i skijanje snijeg. Ona je prijatno pisanje onoliko dugo koliko ona može sjetiti, i planira da nastavi karijeru na engleskom jeziku. Ona se nada svojoj kolumni će pružiti ohrabrenje i inspiriše djevojke da vole svoje kovrčave kose.

Prom sezone. Imaš datum, tvoja haljina i planovi za super večer. Imate milion stvari za razmišljanje. Ali jedna stvar koju ne bi trebalo brinuti o je tvoja kosa.

Iako moramo da radimo malo jače nego naše pravo kose kolegama da se naše lokne tražim formalne i nevjerojatan (malo strpljenja i dosta lak za kosu radi trik), možemo dobiti neke od najvažnijih jedinstvene frizure.

Ja sam to već rekao, a ja ću opet reći: Volim svoj kovrčave kose jer se osjećam predstavlja moju ličnost. Ne želim da se to promeni samo zato što imaju posebnu prigodu. Kada sjedim u stolici stilista, ona će često ukazuju na to ispravili. (Imam od uključen stilisti!) Ja se odupre porivu, znajući koliko je štetno dugom procesu feniranja i ravnanje može biti na moju kosu.

load...

Da li ćemo na maturu, vjenčanje, mature, ili bilo koje druge posebne prilike, ova vremena su nezaboravne, i često puna ljudi slikanje i diveći se naš izgled. Zašto se prebacili na pravo sada kada je naša kosa je jedna od stvari koje nas čini kovrčave djevojke koje smo mi?

Bilo da je vaša ideja o dressing up je da izgleda kao princeza, punk rocker ili na crvenom tepihu redovne, možete pronaći stil koji radi za vas. Eksperiment. Stvoriti nešto što je kao funky, zavodljiva ili u modi kao i vi. Volim probati nove stvari začiniti način na koji sam inače nosim kosu. Cvijeće, svjetlucave ukosnice, češljeve i vrpce možete dodati sve kamate i mogu varirati od klasičnih do modernih. Ove se osećam više obukao. Moji prijatelji vam reći da većinu dana u školi, moja jedina kosa pribor je broj dva olovkom koja drži moju lepinja!

Mi smo svi različiti, i to je super osjećaj kada ne možete pronaći izgled koji, čak i kada se obukao, ostaje vjeran vas svaki dan. Način na koji gledate je samo jedan aspekt sigurna u sebe na poseban dan. Ali kada volite svoj van, vaš uvjeren unutrašnjeg bića da dođe do izražaja!

Ostati Curly,

Julia

Podijelite vaša pitanja / komentare Julia.

load...