Cozys Corner za djecu 2 | BA.inspinre.com
Brendovi

Cozys Corner za djecu 2

Cozys Corner za djecu 2

Pitanje: Moj nećak je 18 mjeseci. On je Biracial - njegova mama je bijele boje sa vrlo gusta, gruba, kovrčavu kosu, a njegov otac je crne boje sa grubo jako, jako kovrdžave kose. Moj nećak ima najluđe kosu, a ja bih da pomognem mojoj sestri ukrotiti ga. Ona završava potrebe da odseći sve to off, jer dobiva previše van kontrole. Neki prijedlog?

Udoban: Ne brini! U 18 mjeseci, sušilo za bebe i dalje mijenja. Često, kombinacija kosa kao beba i novih tekstura koja raste u je ono što čini kosu tako "ludi." To je najbolje da bi ga kratko u ovim godinama da ga drži udobnije. Kada počne da se malo stariji, a veliki gel bez alkohola će biti od velike pomoći u upravljanju kosu.

Pitanje: Kako zadržati dijete mirno dok radite na frizuru? Moja je tako squirmy! Ona je 3 i uživo žice. Ja ni ne pokušavaju razraditi stilova - samo dimova i obrte. Da li postoji neki trik da dobijem djecu da sjedi za duži vremenski period? Želim da probam slatko pleteni stilova.

load...

Udoban: distrakcije, distrakcija, distrakcija! Ne možete očekivati ​​squirmy dijete da sjedi i dalje ništa, osim ako su fokusirani na nešto zabavno. Pripremite municije - pokušati stajling ispred svojih omiljenih DVD, imam knjigu (ili dva) na strane, neki mjehurića za nju da duva, muzički instrument, bojice ot bilo što drugo može održati njenu pažnju. Ne budi preambiciozan u početku. Nastaviti sa jednostavan stilova dok ne postanu uspješniji sa svojim stilom sesije, a zatim postepeno početi sa pletenice. Na kraju je možda stvarno Radujem se tome!

Pitanje: Ja sam trudna djevojka u tjedan dana. Bilo koji sugestija o tome šta treba oprati / uslovljavaju kosi. Pretpostavljam da će biti kovrčava na kraju, i ne žele da počnu sušenja sa Johnson Baby šampon. Svaki savjet bi bilo sjajno!

Udoban: Nikada nije prerano za planiranje, iako vaša beba možda neće ni imati kosu na prvom mjestu! Kada je vrijeme da počnete šamponiranja, imajte na umu da to nije potrebno shampoo dnevno. Jednom ili dva puta nedeljno je u redu. Uvijek možete isprati glavu bebe, ako se osjećate da joj treba čišćenje. Kada radite šampon, budite sigurni da koristite suzu besplatno Baby šampon koji je bez parabena. Parabene su sintetičke konzervanse koji su povezani sa rakom.

Pitanje: Moja 13-mjesečnog kovrčava dječak imao sreće da se blagoslovljen obilje kose. U mojoj porodici, ne smanji kosu dok su djeca 1 tako da ima kosu do ramena i kada je mokar, a ne čak i pod pritiskom. Ima kovrčava afro kada se osuši. Problem: Moram da se borim da češlja svoju kosu. Ja uplete se s vremena na vrijeme, i to traje sat za pet ili šest pišljivih pletenice. Pustio sam ga da nosi 'amo, što moj muž obožava. Ali onda je potrebno zauvijek u otpetljati, i on plače. Ja sam na kraju mog strpljenja! Koliko bi trebalo da dječak morati proći kroz samo da je njegova kosa učinio?

Udoban: Vi blagoslovio; kosa mu zvuči neverovatno! Najbolji način da se upravlja tim zaplete je da bi se s njim svaki dan. Počnite sa So cozy Lucky Lime Pre-raščešljavanje kose tretman dok je u kadi. Nakon šamponiranja, nanesite veću količinu (više koriste u stvarno zamršenu dijelova), a zatim lako češlja kroz čvorova sa širokim zubima češalj. Start na krajevima, češljanje jedan inč istovremeno, radeći svoj put kosu pramen prema vlasište. Budite sigurni da držite vrhu vlas kose sa druge strane tako da ne povuče na kosu. Nastaviti raditi svoj put oko glave. Ovaj proces će puno pomoći. Kad nema vremena za kadu, koristite Tako Cosy voćni Delight Detangler i koji se ne ispire. Možete koristiti ovo na mokru ili suhu kosu i pomoći će češalj kroz te zaplete između kupke.

load...

Pitanje: Imam 7-godišnju kćer koja odbija da se okupa više od dva puta tjedno. Ona ima 3a kovrče, na pola puta niz leđa, a ja pokušavam da nađem strategiju za čuvanje to izgleda dobro cele nedelje. Prvi dan ili dva, ona može nositi ga jer kovrče izgledaju zaista definiran, ali onda postaje puffier i puffier.

Udoban: Zvuči kao da treba nešto između kupke bi ponovo one lokne. Možete koristiti Tako Ugodna voćni Delight Detangler i koji se ne ispire. Ne samo da će ponovo aktivirati kovrče, ali će usloviti i napuniti vlage u kosi. Dodatni Dodatna prednost je u tome što će pomoći dogovor sa režanje previše! Možete koristiti na mokru ili suhu kosu.

Za više informacija o kupnji Tako Cosy proizvoda, posjetite CurlMart.

load...