Čarape za kosu | BA.inspinre.com
Brendovi

Čarape za kosu

Čarape za kosu

Kada je u pitanju kovrdžava za njegu kose momak, oni imaju tendenciju da volim stvari na niskoj strani održavanja. Evo tri savjeta za kovrčave momci da se stvari jednostavno dok je još briga za lokne na pravi način.

Preskočite četke

Kada je u pitanju dobijanje dobre kovrče, neprijatelj svakog pregiba je kovrča, koji je kreiran od strane zanoktica uznemiravanja ili podigli proizvodnju da neposlušnu, pufnastu izgled. Mnogi kovrčava momci peru uvojke na putu kroz vrata i pitati se zašto su se toliko mnogo neposlušnu povratne informacije. Razlog je četka. Dok kovrčava djevojke s dugom kosom treba četkom ili češalj za detangling svrhe, većina kovrčava momci sa kratkom kosom i valova ili lokne mogu da se izvuku sa ne četkanje svaki dan. Kada perete kosu, vi iritira da kutikule i podizanje ga. Prelazak na jednostavno radi prstima kroz kovrče će vas spasiti frizz! Sačuvajte detaljnije četkanjem za kada vam je stvarno potrebno, ili koristite širok zub češalj ovako Tuš češalj.

load...

Usporite na šampon

Još jedan veliki savjet da pomogne uštedjeti malo vremena dok je brigu za kosu je da se smanji na šamponiranje. Većina kovrčava momci šamponiranja prečesto ne shvatajući. Što više šampon, manje vlage i prirodnih ulja kosu će imati. Ovo ulje je bitno da zadrži svoj skalp zdrav i vaše lokne hidratizirana. Smanjivanje samo jedan pranje od svoje navike mogu biti ključ u borbi protiv gubitka vlage i moguće iritacije vlasišta. Ako perete kosu 3 do 4 puta tjedno, pokušajte 2 do 3 puta tjedno i vidjeti ako se to čini razliku u zdravlju vaše kovrče. Pokušajte hidratantnu ko-pranje, poput SheaMoisture shea maslac Havana Hurricane 4-u-1 All Over Wash.

Styler za sprečavanje frizz

Želiš da spriječiti kovrča, ali ne želite kovrče koje izgledaju previše definirana ili stilu. A svjetlo čekanje Styler poput morske soli sprej može dati svoju kosu bez napora, beachy vibracije. Loading kosu s jakim čekanje proizvoda kao što su određene gelova ili musevi može ostaviti vaše kose osjećaj hrskave i nedodirljiv. Stylers kao Ouidad Wave Napravite Sea Spray daju svjetlo čekanje bez krize.

Kada se brinu za vaše kovrče, ima tonu savjeta kako izvući najbolje u kosi, ali znamo da želite zadržati jednostavan. Uz ove jednostavne popravke, možete uštedjeti vrijeme i zadržati svoj lokne izgleda super!

Momci, kako je tebe briga za valovi i kovrče?

Objavite Slika se danas sa svojim režimom na StyleNook.

Pročitajte sljedeći: World Of Curls: Graham Iz Njemačke

load...