Brze i lagane uvijene frizure za plesni pod | BA.inspinre.com
Brendovi

Brze i lagane uvijene frizure za plesni pod

Brze i lagane uvijene frizure za plesni pod

Ti si super društveni leptir, tako da znate da je to samo pitanje vremena prije nego što neko pozove da idete posjetiti taj novi plesni klub koji je upravo otvorio.

Vežbala si svoj 'Dougie' sedmicama, imate savršen outfit i ubica cipele da odgovaraju - one koji su toliko visoki da ako putovanje u njima ćete slomiti vrat. Ali neizbežno pitanje koje će se pojaviti na pamet je ono što su najbolje kovrdžave frizure za jednu noć na plesnom podiju? A noć plesa sigurno će napraviti pravo stil vratili u normalu, a ili twist pletenicu od će vas ostaviti s neutvrđenog kovrče loptu na kraju večeri.

Dakle, ono što je ples diva da radim?

Valovit (Tip 2)

Uz primjenu šminku jednog dana, sinulo mi je da su svi moji uljepšavanja trud bio uzaludan. Uostalom, kada sam ispustio moju kosu da bi prikrio jagodice sam naglašen rumenilo, pokriti zadimljene oči to je uzeo mene zauvijek da se samo pravo i sakriti mnogo mog lica. Ovo me dovodi da pogledam broj jedan.

Povucite ga prema gore i Out of the Way

Naglasiti vaše lice sa šik gornji čvor ili super heroj rep.

load...
 1. Za početak, nanesite penu za svježe oprana kosa. Zgrabite veličine komad srednje kose i spremno ga oko dva prsta sve dok se ne formira točka ili pin uvijanje. Koristeći šnalica osigurati pin pregib u glavu. Nastaviti to da rade sve dok cijelu glavu je pin savijen.
 2. Sjesti pod kapuljačom za kosu ili krenuti sa vlažnu kosu i ostavite kosu da se prirodno osuši. Kada vaša kosa osuši potpuno ukloniti igle Bobby. Trebali bi imati glavu punu raskošnih labave kovrčava talasa.
 3. Sagne od struka na dole i prstima kao češljeva osigurati svoju kosu u visoki rep. Naginje će omogućiti gravitacije će vam pomoći da se vaša kosa na samom vrhu glave. Nakon osiguravanje kosu omotati ga oko konjski rep labavo da se stvori kovrdžave lepinja i osigurati svoj kovrčava lepinja sa Bobby igle.
 4. Zatim uzmite pramen kose sa donje vašeg rep. Omotati ga oko nje i osigurati slobodan kraj sa ukosnicu. Ponovo zgrabi još jedan pramen kose sa donje strane vašeg rep i omotati ga oko njega, kao i osigurati slobodan kraj sa ukosnicu. To možete učiniti sve dok se pakovanje kose proširuje svoj rep centimetar ili dva daleko od baze.
 5. Da završi izgled, da je pretjerana cat eye da bi privukli oči i koristite bronzer ili rumenilo da ti dam visokom obraz kosti šik izgled modela. Na kraju, za dugovječnost vašeg stila pokušati spritzing kosu lagano sa lak za kosu.

Vaš smelo visoki konjski rep i uber elegantan up-Do sigurno će okrenuti glave trenutka kada uđete zabavu.

Curly (Tip 3)

Dozvolite mi da počnem rekavši da sam ljubitelj pranje i otići kovrdžave frizure za clubbing. Zašto postavlja se pitanje? Pa ima sposobnost da izdrži duge noći vlage i znoja i šok vrijednost. Uzimajući u obzir svaka žena nosi neke varijacije od male crne haljine, smiješno visoke potpetice u kombinaciji sa slabim naočale rasvjete i pivo, svi prilično počinje da izgledaju isto.

Kao kovrdžav, mi nismo ti koji će uklopiti u. Iako ne postoji ništa loše u savršeno okrugli pranje i otići 'amo, povlačeći kosu na stranu samo stvara novi spin na starom "uradi.

Asimetričan 'Do

Za vrlo guste kose:

 1. Za vrlo guste kose: Uzmi pacov rep češalj, nosioci konjski rep i Bobby igle za postizanje tog izgled. Rastavi kosu od uha do uha u dva dijela jednake veličine. Osigurati svake sekcije blizu uha. Pažljivo povucite kosu i opaperjati ga dobiti željeni volumen. Šnalica neke vaše kose da se sakrije vlasnicima konjski rep.
 2. load...
 3. Za tanke do srednje kose: Skupite kosu na jednu stranu glave u konjski rep. Osigurati banana isječak dužini oko konjski rep, a zatim uklonite konjski rep. Bananu klip će osigurati vašu kosu dok ostavljajući dovoljno volumena.
 4. Da biste završili izgled nositi duge viseće pero naušnice na suprotnoj strani vašeg 'nazad.

Kinky (tip 4)

Kao kinky kose diva, znam vrlo dobro šta se dešava sa twist i pletenica outa kada je vlažnost klub stigne do njega. Dakle, ovdje je svoj povratak preventivne plan će vam pomoći da izgledaju kao nevjerojatan izlazak iz stranke, kao kad ste ušli.

 1. Krenuti sa svježe oprana kosa i nanesite veću količinu styling proizvoda. Dva Strand twist cijelu glavu u obrtima srednjih koristeći puno stila proizvod za čvrsto držanje.
 2. Uzmite svaki pojedinac obrt i omotati ga oko svoje baze da se formira Bantu čvor. Dozvoliti da vam se kosa da se potpuno osuši prije uklanjanja čvorova i otkrivanju obrte. Otkriju samo obrtima i pokušajte svoje najbolje da se ne odvajaju kao vlažnost klub će uzrokovati vaše kose nabubri ionako tako polaska sa stvarno definisanim kosa će omogućiti vašem stilu da i dalje izgledaju odlično après clubbing.
 3. Koristeći širok zupčasti češalj glatko prednjoj kosu i staviti na svoj omiljeni široka traka za glavu. Uzmite krajeva svake pregib i labavo omotati ga i zakačite ga u glavu. Kada završite kovrdže treba visiti konfuzno mu i labavo od glave. Koristiti dodatne Bobby igle na pin i ugurati kosu da se sakrije svoj skalp koji može viriti kroz.

Ovaj stil će vam pomoći da prebrodi ples oluja, jer će vam dodatni proizvod dati čekanju koja će vam pomoći da zadrži kovrča na zaljev i čvorova će pomoći da se dati više definiran pregib obrazac od tradicionalnih twist i pletenice outa. Takođe, odbacujući kosu i van puta, nećete dobiti neugodno toplote koja labav kosa stvara niti će bilo koji znoj moći upropastiti "uradi.

Žele više?

Heading kroz vrata i kovrdžanja preuzima? Dobiti naše omiljene brz i jednostavan kovrdžave frizure koje skrivaju frizz!

load...