8 inspirativne curly žena koje ćete želeti da pratite ASAP | BA.inspinre.com
Brendovi

8 inspirativne curly žena koje ćete želeti da pratite ASAP

8 inspirativne curly žena koje ćete želeti da pratite ASAP

Joga je odličan način da ostvare i opustiti. Ne samo da ga vam pomoći da izgubite težinu i povećati fleksibilnost, ali isto tako može vam pomoći de-stres, pa čak i pomoći da bolje spavate. Svijeta joga može biti zastrašujuće, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri ako želite isprobati. Joga je zona ego-free. Treba vam inspiracija? Proverite osam najboljih kovrdžave i valovite jogiji da definitivno želite da zadržite na radar!

Yogaracheal

Racheal Instagram feed je pun njene fotografije bavljenja različitih poza u različitim pejzažima. Ona je Jogom za oko tri i pol godine. Svojih omiljenih stil joge je Vinyasa / Napajanje i nudi privatne časove. Pogledajte na svom sajtu www.yogaracheal.com zakazati privatne časove ili gledaju online video.

Ondiyoga

Da li ste zainteresovani za jogu? Anin fotografije će vas inspirirati! Dok okrećete niz njeno Instagram feed, vidjet ćete da nosi kosu u zaštitnu stilu ili labave, pokazuje svoju predivna lokne. Njene fotografije pokazuju njen Jogom je prekrasnim lokacijama i prirode krajolik je predivan. Registracija za nju predavanja na www.ondiyoga.com.

load...

A fotografija posted by kario✨

Kariooo

Joga je odličan način da ostvare i opustiti. Ne samo da ga vam pomoći da izgubite težinu i povećati fleksibilnost, ali isto tako može vam pomoći de-stres, pa čak i pomoći da bolje spavate. Svijeta joga može biti zastrašujuće, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri ako želite isprobati. Joga je zona ego-free. Treba vam inspiracija? Pogledajte u Top 8 Kovrčava Hair jogiji koji svakako žele zadržati na radar! Ako uživate u jogu i umjetnosti, uživat ćete u Karioo Instagram. Ona uređuje njene fotografije sa mirroring efektima i to zaista izgleda kao umjetničko djelo. Ona je također porukama njenog završetka različitih poza, što je odlično, posebno ako ste jogi koji želi da nauči. U njene fotografije, možete vidjeti nosi kosu vezali i od nje lice dok je ona prakticira jogu.

Nayitavp

Naya je instruktor joge i fotograf u Boca Raton. Da ćeš je uhvatiti u gradu, plaža, vrtovi, itd joj prekrasne valovite kose i čini joj se ističu. Za dnevnu joga inspiraciju, njen račun je definitivno moraju slijediti. Naya obično nosi svoju kosu u rep, punđu ili pletenicu dok je ona bavi joge u studiju ili teretanu.

SpirtuallyFly

Faith je globalna joga instruktor i ona ima prekrasan kovrče! Počela Jogom u 90 da se nosi kao njen brat je umirao. Ona također posjeduje Zagrli Joga DC, joga centar u Washingtonu, Vidi joj predavanja na www.faithhunter.com/faith/calendar. Ona također nudi obuku i video kurseva koje možete pogledati.

WasiaWasia

Wasia je umjetnik i yogi. Ona obično nosi svoju kosu u razvučeno stilu (savijaju ili pletenicu out) i stijene visoke punđu dok vježbanje. Njen Holy Grails u njenoj režim kose su shea maslac, aloe vera, i ulja.

Sandra InSoha

Upozorenje, možete spakovati kofere i planiraju odmor nakon obilaska Sandra Instagram! Sandra je osnivač InSoha i živi u Parizu. Kovrdža su upečatljive i vide neke njene fotografije u Parizu me tera da se spakujem i da putovanje! Za radionice, posjetite njen sajt u www.insoha.com.

Om / "target =" _ blank "> GabyOM

Gaby je majka koja živi na Floridi. Palme u njene fotografije su lijepe i spokojan, koji će definitivno uhvatiti vaše oči kada se spustimo nju hrane. Njene fotografije će motivirati da počnete jogu ako si ikad zainteresirani. Njen feed je puna različitih poza, koji su ohrabrujući i ambiciozne.

load...
load...