7 stvari koje morate i učiniti kada nosite tkanje ili periku | BA.inspinre.com
Brendovi

7 stvari koje morate i učiniti kada nosite tkanje ili periku

7 stvari koje morate i učiniti kada nosite tkanje ili periku

Redovito čišćenje i uređaj je obavezno

Ako obično oprati svoju kosu svaki tjedan ili svaki drugi tjedan, nosi periku ili tkanje neće ili ne bi trebalo promijeniti. Ako nosite periku zatim skinite ga i oprati kosu kao i obično. Ako se nosi tkanje i dalje potrebno da redovno očistiti kosu. Koristeći aplikator bocu sa zašiljenim vrhom da se prijave šampon direktno na vlasište. Razvodnjavanje šampon u aplikator boca će vam omogućiti da uklonite bilo lakše. Nježno umasirajte s prstima da efikasno očistiti kožu glave i kosu i glatko šampon niz proširenja. U cilju sprečavanja matiranje i zapetljavanje, ne trljajte kosu u kružnim pokretima.

Uređaj je jednako važno kao i čišćenje, tako da ne preskočite ovaj korak! Ako je teško dobiti na svoju kosu onda možete dodati uređaj na drugi šiljatim vrhom aplikatora boca kako bi se osiguralo sve vaše kose dobiva uređaj. Da bi se izbjegla zaplete oprati pod tušem ili sjedeći uspravno u kadi. Biti nagnuo nad sudoper i ima kosu preko glave može dozvoliti zaplete da se dogodi u tkanje kosu. Koristim ovu metodu za pranje svoju kosu kako bi zapetljavanje na odstojanju.

Prirodnih ulja i dalje je potrebno

load...

Nakon čišćenja i uređaja trebate za brtvljenje u vlage s uljem. Neki naturals poput nafte njihov skalp, tako da ako propisuju da to zatim stavite nekoliko kapi vašeg omiljenog prirodnih ulja na dohvat ruke i pokrenuti ih uz svoj skalp između tkanje staza. Umasirajte ulje u kožu glave, kosu, pa čak i periku ili tkati ako je ljudske kose. Ako nosite sintetičke kose možda ćete morati biti pažljivi jer to neće trebati.

Dozvoliti da vam se kosa pravilno osušiti da nosi periku nakon čišćenja svoju uvojcima. Vi ne želite da gaje plodno tlo za kalup držeći kosu vlažnom pod periku. Dozvoliti da vam se kosa pravilno suho nakon čišćenja kose ili tkati prije dodavanja za kosu poput trake za glavu, šeširi, ili šalove.

Nemojte zanemariti periku ili tkanje

Oni moraju biti očišćena i uslovljeni kao dobro. Ljudske kose može i treba tretirati kao i svoju kosu, tako da mora biti očišćen i uslovljeni. Za sintetičke perike ili tkanje kosu trebalo bi da konsultuju proizvodi upute o čišćenju kako bi ga čistim i izgledaju dobro za vrijeme trajanja stila.

Izbjeći kose skupljene ispod perika

Skupljene zapetljavanje kose i uzrokuje lomljenje. Držite kosu pleteni ili omotane uredno i više brinu o tome nježan sa kosom nego kako stan twist su pod periku.

Odabrati periku koja omogućava kosu na dah

Perika sa netiranje omogućava kosi da dobiju malo zraka bez zagađivača, tako da dobijete najbolje od oba svijeta. Pobrinite se da koristite svile periku kapu kako bi čvor osušite kosu.

Uklonite tkati nakon 6-8 tjedna

Držeći je u više može dovesti do zaključavanje vaše kose, tkanje, ili oboje.

Daj kosu pauzu između aplikacijama dodao kose

Vaša kosa treba odmor od perike i tkanja, tako uklanjanja SEW-u, pranje kose, i odmah instaliranje drugog SEW-u ne odustaje kosu dovoljno vremena da diše i uživajte nedostatak napetosti. Tasha Swearingen kaže: "Vrijeme ćete morati učiniti bez SEW-u zaista samo ovisi o tome kako vaša kosa reagira, koje nećete znati dok ga izvadite. Ako imate puno loma nakon što ste izveli SEW-u, možda ćete uzeti u obzir ostavljajući ga za nekoliko tjedana dok radite da dopuni vlagu vašim potrebama kosu. "

load...
load...