7 stvari koje će vas naučiti značajne druge o prirodnoj kosi | BA.inspinre.com
Brendovi

7 stvari koje će vas naučiti značajne druge o prirodnoj kosi

7 stvari koje će vas naučiti značajne druge o prirodnoj kosi

Nije svako ima partnera koji ne žele da budu uključeni u razgovor o promeni svoj estetski. Pogledajte samo forum ili blog i pročitao neke uplakane priče žena koje imaju probleme u odnosima zbog jednostavno nosite prirodne kose. Iz reality TV zvijezda do blogera, blogovi su puni poruke o ženama priznaje problemima s kojima se suočavaju zbog odlaska prirodno. Moj muž nije briga kako se ja rock moja kosa, ali koliko sam shvatio, ovo nije stvarnost za svakoga. Dakle, umjesto da pišem ga ja znam da se mora pozabaviti problemom jer je pravi problem.

Često samo treba da komunicira sa našim partnerom o tome što radimo tako da mogu steći bolji uvid i postati da navijač bismo radije. Dakle, evo popis nekih stvari koje možda želite podijeliti, tako da "dobiti", a ne samo pogledajte poludeli na neke naše navike prirodne kose.

Svile ili satena jastučnice su neophodni

Ne mogu vam reći koliko puta sam morao da se borim moja satena jastučnicu od pazuha mog muža. Morao sam da objasnim ovo je moj jastuk, a ne njegova samo koristi u svojoj slobodno. Takođe možemo spavati sa haube, šal, ili nositi kosu u ananas tako da je naš rutina spavanja ne uništava kosu za naredni dan. Nosila sam maramu u krevet kada opušteni previše tako da to ne bi trebalo biti toliko iznenađenje za većinu, ali je potrebno da se kaže, bez obzira.

load...

Pranje dan je događaj

Pranje dan je bitno da sve žene, ali da Naturals može biti dug proces, pogotovo ako ste više otpetljava sesija. Pranje dan podrazumijeva i preko noći na prethodno poo ili duboko stanje, tako da mnogi od nas zakazati naših života oko nje. To može biti potrebno da se izrazi na svoj boo koji ne može shvatiti koliko to može utjecati na planove. Tu može biti nedostatak tople vode nakon što su iz tuša ili može završiti izgleda kao mesto zločina sa regeneratorom, šupa dlake, ili obojene kade od ispiranja. Ovo je samo dio procesa.

Mrzi moja kosa je mrziš me

To može dovesti do neke ljutnja usmjerena na mene, ali naša tijela i kose su dio nas. Nam govori da mrziš kosu nam ne prihvata za koji smo. Da li smo rock slobodnom obliku Locs ili labave boji kovrče, ljubav je dublji nego frizuru. Ako imate problem sa kosom, onda postoje konstruktivne načine da tu zabrinutost i razgovarati o korijen problema.

Ne treba mi tvoje odobrenje

Ovo povezuje u prethodnoj tački, jer čak i ako ne možemo pomiriti sa prezentacijom moju kosu, to će biti moja odluka. Ovo je moja kosa na glavi i iako želim da bude privlačan za vas, to je ipak moja odluka. Mi se uzgaja žena i kako smo izabrali da se obuče i rock naša kosa je lični stav koji odražava naše raspoloženje, ličnost, i često na vrijeme.

Namirnice su za kuhinju i kupatilo

Mnogi naturals prihvataju prirodne metode i sastojke da se brinu za svoje uvojcima. Mi se pretvaraju u DIY stručnjaka koji zahtijevaju ogromne količine ulja, ljekovitog bilja i voća. Ne uzbuđujte se ako vidim Ljigavo Mayo, avokado, i / ili aloe vera gel na glavi. Sada je njena norma i samo njen način da se brinu za nju uvojcima. Ne mogu vam reći koliko puta moj muž je mirisala kava u kupatilu, jer sam radila kafu ispiranja. To je što je.

Idem prirodno ne znači da se trudim da budem politički

Ovo je možda umire, ali još uvijek postoje žene koje se zove Angela Davis ili drvo grli za odlazak prirodno. Mi smo svi pojedinci i treba tretirati kao takva, bez previše generalizirani oznake koje mogu biti uvredljiv za neke. Da, postoji mnogo Naturals koji su vegan ili vegetarijanac, ali ne pretpostaviti da smo svi. Za neke, prirodna kosa je trend i samo još jedan frizuru, tako da ne pretpostaviti da zna zašto je žena prirodno bilo više nego što bi se pretpostaviti zašto je žena opušteno. Mi smo mnogo dublje od toga!

load...

Naša kosa raste i van

Opušten kosa nije prirodno kosu, pa očekuju iste rezultate u rastu je nepravedan i može završiti kao obeshrabrujuće. Ako vaš značajan drugi se koristi za ravnu kosu leži na ramenima to može potrajati za njih da shvate da prirodni kosa ne raste ili ležao tako. Ponekad je teško za žene da to prihvate, pogotovo sa skupljanjem. Neki prihvate dok drugi se bore s njim, ali ako ste zbunjeni možete samo zamisliti svoj mate može biti kao dobro.

Ako želite razumijevanje na putovanju zatim ih dati alate da to učini. Kako si ti pomogne partner prelazak na svoj tranziciji?

load...