6 emocionalnih faza prolazi kroz svaki tranzistor | BA.inspinre.com
Brendovi

6 emocionalnih faza prolazi kroz svaki tranzistor

6 emocionalnih faza prolazi kroz svaki tranzistor

1. Strah

Idem prirodno može biti vrlo zastrašujuće stvar. Možda se bojiš da vidi vašu prirodnu teksturu, jer ne znaš šta pregib obrazac izgleda. Strah od nepoznatog može pokušati da držite leđa, ali ne dozvoliti. Možda će vas plaši ono što drugi misle o kosu. Vi ste izgradili povjerenje da ide prirodno i sada niste sigurni. Ne brini, samo se jedan dan u vremenu i ići s toka. To je potpuno u redu da bude uplašen i nesiguran, ali ako je to ono što stvarno želiš onda ne dozvolite strahu drži vas nazad.

2. Frustracija

Jednom kada ste išli prirodni, može doći do frustracije, zato što se radi o dva različita tekstura ili iskustvo nezgodnom periodu. Vaša kosa ne djeluje pravo u određenim stilovima, a proizvodi koji pokušavate ne radi kako želite da. Frizuru može biti vrlo frustrirajući proces tokom tranzicije, ali drže tamo i dalje pokušavati različite tehnike. Prije nego što znam da ćete biti u mogućnosti da se usavrši twist-sa zatvorene oči.

3. Experimenting

load...

Ide prirodno je avantura. Pokušajte različite proizvode i tehnike da vidim šta radi najbolje za vas. Dobro je da pokušamo različitih proizvoda, tako da znate što radi za vas, a šta ne. Ali ne ide u more. Moj tip je da se nešto radi, držite se prije nego što pokušate nešto novo. Pokušaja i pogrešaka će biti vaš najbolji prijatelj tokom tranzicije.

4. Confusion

Stalno istraživanje raznih blogova, web stranice, i video zapisa na web može biti ogromna. Blogovi su tako pomoći i ponuditi obilje čudesnih savjete, ali previše informacija može zbuniti i preplaviti vas. Uzmite vremena i učiniti vaše istraživanje. Nažalost, brzo pretraživanje na najbolji način napraviti twist-out za jedan prirodni možda neće raditi za vas. Nisu svi lokne su isti. Ono što može raditi za jednu Naturalista ne može raditi za vas, pa pokušajte da traga za kosu koja Naturalista koji može biti slična vašoj.

5. Povjerenje

Kada ide prirodno, samopouzdanje je tvoj najbolji prijatelj. Bez obzira na to što svako može reći o svom prirodnom, nositi se s povjerenjem. Moja mama mi je uvijek reći da mi je bilo potrebno minival moju kosu, jer je bilo "neposlušne". Ignoriši one vrste ljudi i nastavi. Uvijek kažem, "Ovo je način na koji mi je kosa raste iz moje glave i to je divno!"

6. Prihvatanje

Možda ste otišli u ovo razmišljanje da je vaša kosa će izgledati kao određeni YouTuber da se prati online i može biti potpuno razočarani da je vaša kosa jednostavno nije kao što ste zamišljali. Trebalo bi da znate da su svi kosa je drugačiji i ima različite teksture. Ako krenete sa tim na umu, to će pomoći da vaš prelazak na prirodni malo lakše, i nadamo se da vam pomoći da do faze prihvatanja. Možete imati dva potpuno različita obrasce pregib u kosi, tako da samo prihvatiti i prigrliti svoju kosu i nastavi.

Koji su vaši emotivni iskustva prelazak na prirodno?

Pročitaj Next:

Ovaj razgovor sa strancem Inspiriran meni Moje prirodne kose Journey  

load...

4 Life Lessons sam naučio Going Prirodna

load...