5 savjeta za sprečavanje lomljenja kosmičkog dlaka | BA.inspinre.com
Brendovi

5 savjeta za sprečavanje lomljenja kosmičkog dlaka

5 savjeta za sprečavanje lomljenja kosmičkog dlaka

Ako ste u potrazi za više rock (ili u mom slučaju, veći!) Kosa, vaše vrijeme je bolje proveo fokusirajući se na zadržavanje dužine. Nema mnogo možete učiniti da prisili svoj skalp rasti kosa brže, ali možete se fokusirati na navike za njegu kose koji sprečavaju lomljenje i pobrinite se svaki inčni rastete se održava tokom mjeseci i godina. Iako je cijelom dužinom kosa mi je rijetko izložen elementima (yay skupljati!), Postoji pet važnih stvari da uradim da se nosim sa svojim namotaja s oprezom.

1. Ne idi gerila tijekom pranja

Dođe jutro u životu svakog prirodnog kada se probudite i ostvarite svoje TWA je pretvoren u masivnu snagu polje slavno teksturom kose. Činilo se kao da samo neki dan ste mogli oprati i stanja u šest minuta, zar ne? Pa ", samo neki dan" je, zapravo, prije dvije godine, a sada morate pronaći efikasan način da se brine za svoj namotaja bez gubitka razuma. Ne napadaju svoju kosu! Uzmite leptir snimke i podijeliti svoju kosu u upravljati sekcije. Nema više vrte ruke oko čitavog sapunjava glavu.

load...

2. Držite kosu dok češlja ili četkom

Ne zaboravite, kada bi glavu kretenu u smjeru tvoja mama svirepo je od brušenog? Ne oživite te mukotrpan trenutke! Od našeg namotaja prirodnu kosu i vrati u početni položaj kad pusti to, to je još važnije da se držite pramen kose mi otpetljava. Ako se pusti, mi "izgubiti svoje mesto", da tako kažem, i sve češljanje i recombing može uzeti danak na našoj kosi i tender glave. Ne zaboravite da okrenete taj deo kada završite ili stavite ga natrag u isječak (pogledajte prvi tip).

3. Sleep sa satena šal ili jastučnica

Lako je za naš namotaja na ukrasti na grube tkanine. Satena ili svile je glatka i meka tekstilne da vaš kalemova neće uhvatiti u. Ovisno o vašoj želji, možete nositi satenski kapu, a satena šal, ili spavati na satenskom jastučnicu. Pošto sam tip da se odreknu pred spavanje rutinu i samo srušiti u krevet, satenskom jastučnicu je put kojim treba ići.

4. Koristite pravi alat

Ne zaboravite na Tangle Teaser? Da, ni ja. Ako je radio za tebe, super! Nisam mogao vizualizirati moje namotaja cijeđenje kroz zaplet Teaser je mali zubi. Svaki kosu je drugačiji, tako da će potrajati neko pokušaja i pogrešaka na svom dijelu, ali ovdje su moje pokušao i pravi alat za njegu kose:

  • Širok nazubljeni češalj za detangling
  • Denman stajling četke za grudica ili zaglađivanje svake sekcije za maksimalnu sjajna twist outa
  • Koncentrator prilog o fenovima su bolji za moju tanku kosu od češalj prilog kad radim eksplodira auta. Ja povući pramen kose zategnute, a prilog koncentriše toplotu na taj dio, istezanje ga.
  • Leptir-isječci. Ja sam prebacio na ove claw poput snimke kada sam primjetio Duckbill isječci uvijek uhvaćena u mojoj kosi.
  • "Bez prepreka" ili ne-metalne trake za glavu i kosu veza. Ozbiljno. Koji stavlja metal na traku za glavu? OUCH

5. Pokušajte zaštitni stilova

Što više rasčupaviti kosu oko, više mogućnosti imamo za zapetljavanje i loma. Pokušajte da se bore za ruke u kosa sindrom i odlučiti za obrte, pletenice, peciva, itd Ja osobno volim da nosim kosu labavo, ali znam dosta naturals kunem niskim stilova manipulacija kosu.

load...

Kako se nosite sa svojim namotaja pažljivo?

Žele više?

6 Savjeti za duboku njegu Vaše Coils

Real Tekstura Talk: Veronica Gilbert

load...