5 načina narezivanja poluprečnika na dugačkoj talasastoj kosi | BA.inspinre.com
Brendovi

5 načina narezivanja poluprečnika na dugačkoj talasastoj kosi

5 načina narezivanja poluprečnika na dugačkoj talasastoj kosi

Ove sezone, promijeniti svoju ulogu i uključite svoj lepinja za drugačiji izgled na duge valovite kose.

Čini se kao da je ovo slučaj češće nego ne, ali ako ne želite da se zaglavi u frizuru kolotečinu, evo nekoliko brzih i jednostavnih načina za rock vrhunski čvor. Uz toliko različitih varijacija, možete probati nešto novo svaki dan!

Način na koji se rastanu vaša kosa je često previđa važan dio frizuru. Kada promijenite svoj dio, to može izgledati drugima kao da su se potpuno promijenili izgled (iako ste znali da je uz minimalan napor).

  Triangle Dio: Počnite s prstom u hram i slajd pod uglom do sredine potiljak. Kada imate tom trenutku uzeti svoj drugi prst na suprotnoj hram i povucite natrag u drugi prst drži stvar. Podignite kosu i povucite ga natrag, sušilo za bend; sada imate trouglasti deo!

  load...

  Pravougaonik: Postavite prst na svakom hramu i pokrenuti prste ravno natrag duboko kao želite imati svoju ulogu u pokretu. Jednom kada ste u tom trenutku okrenuti prstima jedni prema drugima i krenuti zajedno dok ne dodiruju. Podignite prste, stavi kosu u kosi bend, i imate pravougaoni deo.

  Ariana Dio: Počnite s prstima odmah iznad vaše uši i pokrenuti prste uspravno glavu dok prstima dodirivati ​​na samom vrhu glave. Podignite kosu i pričvrstite sa traka za kosu.

Sada kada imate neke dijelove koje možete izabrati, rock jedan od lepinja frizure ispod kako bi vaše valovit izgledati svježe i na trend.

  Neuredni Bun: Jedan od najjednostavnijih tehnika za punđu koja je understated, ali i dalje izgleda sjajno. Start hvatajući šaku kose i gomilaju ga na vrhu vaše kose bend. Nakon što je sve na vrhu, koristite drugi traka za kosu da biste ga učvrstili, najverovatnije ćete imati dosta volumena koje možete pripitomiti koristeći neki Bobby igle držati ovo izgleda zajedno u veličinu koju želite.

  The Chignon: Povucite kosu u rep kao normalno, ali prije nego što ga izvući posljednji put je ne povući sve do kraja. Umjesto toga, zaustaviti kada imate veličinu petlje želite da vaš lepinja biti. Zatim, umotavati preostalih kosu oko baze lepinja da sakrije traka za kosu koju ste koristili i učvrstite ga na mjestu. Zakačite stvarni lepinja dole da ga zadrži na mjestu, dostižući prstima kroz malo tunel ste kreirali. Pin unutra tako da niko neće da ih vide.

  Messy Fishtail Bun: Ako želite dodatni volumen u lepinji možete početi back češljanje na vrhu vašeg rep. Jednom kada ste zadovoljni sa količinom volumena imate možete početi da uradi Fishtail pletenicu na donjoj polovini. Zatim povucite pored tvoje pletenice malo dodati volumen i omotati ga oko završiti. Tuck kraju pod lepinja i osigurati Bobby igle.

  Fold Over: Najlakši svih peciva, ovo je baš kao i punđu, ali bez pakovanje kraja komada. Opet, na zadnjem folijom vaše kose bend, povuci samo kosu koliko kroz koliko želite veličine vašeg Bun. To je to! Povući neki pramenovi naprijed da dodate malo piecey zapremine oko tvoje lice.

  load...

  Osnovni smota: Okreni svoj rep oko jednom ili dva puta, tako da je uvrnuto ali labav. Zatim, umotavati obrta u obliku punđu i zakačite krajevima pod lepinja. Ovaj stil će dati lepinja bez muke polirani izgled.

Pogledajte ovaj gornji čvor tutorial

YouTube tvorac Kayley Melissa nam pokazuje kako se to radi.

load...