4 stvari koje nikad ne biste trebali reći pacijentu Chemo | BA.inspinre.com
Brendovi

4 stvari koje nikad ne biste trebali reći pacijentu Chemo

4 stvari koje nikad ne biste trebali reći pacijentu Chemo

NaturallyCurly urednik i pisac Devri Velazquez se bavi rijetko autoimunih tretmana bolesti i kemoterapije za posljednje tri godine. Ranije Devri je hrabro dijeli svoju priču s naše zajednice u svojoj seriji za NaturallyCurly "Devri Hair i zdravlje Journey". Govoreći iz iskustva, i iz srca, to su četiri stvari oseća nikada ne treba reći da Chemo pacijenata. 

Rak ili ne, ako netko doživljava neku vrstu traume u svoje tijelo ili um, niko ne voli da se osjećaju podrili i zanemarena.

1. "Ja mogu odnositi." (A ti nisu bolesni)

Budimo iskreni. Sada nije vrijeme za vas da ispričate svoju priču: "Znam da je neko sa svojim bolest, i oni su umrli." Mi smo pojedinci sa našim ličnim pričama, pa bih preporučio puštajući da osoba govori o sebi kada je u pitanju njihova trenutna situacija. Dovođenje daleki prijatelj rođak prijatelja jednostavno nije bitno, sada, a vjerojatno će se osvetiti i da ta osoba osjećati još otuđenim nego što već vjerovatno.

load...

2. "To je vjerojatno uzrokovana ___"

Reci šta? Mi nismo izabrali da bi ovo na sebe. I odbijamo da mislim tako. Biti bolestan je potpuno izvan nečije kontrole - raka i rijetkih bolesti se može dogoditi bilo kome u bilo koje vrijeme (vjeruj mi, ja sam jedan od njih). Uz to se, rekao je, ja osobno nikada neće dopustiti nikome da mi se to dogodilo zbog nečega što sam uradio da sam u prošlom životu.

3. "Izgledaš dobro, mislim."

Rak ili ne, ako netko doživljava bilo kakvu vrstu traume svoje tijelo ili um, niko ne voli da se osjećaju podrili i zanemarena. Samo zato što smo ga drži zajedno na van, ne zameniti agoniji bola i iscrpljenosti naša tijela osjećaju dana u dan.

4. "Koja je tvoja prognoza?"

Ne ne ne! Mi smo ljudi sa stvarnim premlaćivanje srca i plaču oči. Mi nismo roman samo pokupila off polici da zure u radoznalo. Ako ništa drugo, ja ću ti šta je moj dijagnoza, a ako ste dovoljno ili ne zanima, možete istražiti bolesti sebe. Ovo pitanje je izvan netaktičan, i nikada ne bi trebalo biti predstavljen nekome ko je bolestan.

Da li ste vi ili voljena osoba pogođeno raka ili neke druge bolesti? Blog o tome danas u pregib za Cure.

load...