4 načina da se još bolje osećate u svojoj twa | BA.inspinre.com
Brendovi

4 načina da se još bolje osećate u svojoj twa

4 načina da se još bolje osećate u svojoj twa

Veliki broj žena shvatila da je ovo više nije samo metoda za povratak prirodnim, ali oličenje stila. Neki smatraju ograničen sa stilovima, i dok je izlazio iz zone udobnosti može biti lako za mnoge, neke žene osjećaju primoran da ni tranziciji ili nose perike i ekstenzije za više svestranost. Ako je to tvoje pravo, onda svakako da li boo, ali ako želite da temeljito uživati ​​u ljubavi duh TWA, onda smo tu da dijele samo kako se to radi i to dobro.

Prigrlite vaše ljepote

Self-ljubav je neophodna komponenta u održavanju zdravog tijela i uma. Loving sebe treba da dođe prirodno za sve nas, ali ponekad se to ne desi. Volim tvoje neverovatno lepa samo izvana i iznutra, a to uključuje i prirodne kalemova koji krase tvoju divnu glavu. Vaša prirodna kosa je jedinstven i lijep, i kao što plešu u ritmu svog stila, pobrinite se da pogledate svoje izvrsne osobine i vole svaki kriva, rupica, diskoloracije, a znak koji vas čini jedinstvenim.

load...

Prihvate vašu prirodnu promjene kosu

Gore na Odsekavši opuštenom krajevima radi sa samo jednim teksturu kose. Prelazak može biti korisno, ali izazov. Kao što je vaša kosa raste ona može proći kroz dosta promjena u prvih nekoliko godina kao što vlaže i njeguju ga. Budite svjesni promjena i da ih u koracima, kao što će to prihvatanje čine manje loših dana za kosu.

Prigrlite svoj tekstura

Šta da počnu u teksturi kada ste prvi put BC ne može biti ono što završiti sa na mjesec šest godina jedan, ili čak i godinu-dve, i to bi trebalo biti potpuno u redu. Bez obzira na vaše kose teksture, gustoća ili poroznost, pobrinite se da voli svoj jedinstveni kosu. Sve teksture su prekrasne. Iako možda izgleda svi vole određenu teksturu, svaki tip od 4C do 2A mogu savladati prekrasne stilove iz pranje i ide na okrenite se i šire. Pogledajte YouTube videa vloggers sa tekstura to tvoje ogledalo za oblikovanje izbora ili udario se na kovrčave kose stilista za savjete o stilovima savršen za vaš tip kose.

Napumpati pribor i stilovi

Sada, kratka kosa nije za svakoga i kad sam BC, mi je bilo nešto manje ženstvena u vrijeme zbog toga, a nema potrebe da čak i laže o tome. Nisam međutim početi ljuljanje svjetlija i hrabriji ruž za usne i naušnice i sista bilo bolje o mom kratkom frizurom odmah. Dodatna oprema može se šminka, nakit, boja, ili šešir. ThatIsKei i ImShineStruck dijele kako su rock svoje Twas i nemjerljiv načine pretvara njihov izgled sa svakim pribor, tehnike, i boje.

Poneti

Da, možete rock TWA u više od jednog načina. Ograničite samo po svom ukusu, jer postoje brojni načini da se rock TWA, od dodavanja marame stvaranju dijela. Kada vidite ljepotu unutar sebe i svoju kosu, uživanje ćete imati kreiranja novog prirodni ćete biti oslobađajuća, lako, i zabavno. Ponekad samo treba da izađemo iz vlastitih kritičan način.

Pratite fotograf Christina Nwabugo ispod:

Instagram

Kako ćete uživati ​​u TWA?

load...